IPv4 Adresi Dağıtım Politikasında Değişiklik

Bilindiği üzere IPv4 adresleri üyesi olduğumuz RIPE (Avrupa Network Koordinasyon Merkezi) üzerinden artık temin edilememektedir. Bu nedenle IPv4 dağıtımına ilişkin uyguladığımız prosedürler, müşterilerimiz için iş kaybına sebebiyet vermesi nedeni ile uyguladığımız bu prosedürlerin kapsamını genişletme kararı aldık. Buna göre; "Sanal Veri Merkezi" hizmeti alan müşterilerimiz ücreti karşılığında istediği sayıda IPv4 adresi alabilirken, "Sunucu Barındırma" ve "Sunucu Kiralama" hizmeti alan müşterilerimiz ise mevcut IPv4 dağıtımı prosedürünün iki katına kadar IPv4 adresini firmamızdan temin edebileceklerdir. Özel sebeplerle daha fazla IPv4 adresine ihtiyaç duyan müşterilerimiz, özel sebeplerini belirterek daha fazla IPv4 adresi de talep edebileceklerdir. 

Artan talepler nedeni ile şirketimiz, müşterilerimizin IPv4 ihtiyaçlarını karşılayabilmek, müşterilerimizin IPv4 nedeni ile iş kaybı yaşamamalarını sağlamak amacıyla RIPE üyesi avrupada bulunan şirketlerden IPv4 tahsisi yapmaya başlamıştır. 

Konu ile ilgili sormak istediğiniz sorularınızı satış birimimize, telefon veya destek talebi vasıtası ile iletebilirsiniz. 

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz. 
Saygılarımızla.