IP Yonetim Sistemi Güncellemesi

Sunucu Kiralama ve Barındırma hizmeti alan müşterilerimiz için sunduğumuz IP Yönetim Sistemi güncellendi. IP Yönetim uygulaması ile IP adreslerinizi bir tıkla NULL0'a veya BACKHOLE gönderebilir yada bir IP adresinin yurt dışı anonsunu kapatabilirsiniz.

Yeni eklenen özelliğimiz ACL-SMTP'dir. ACL-SMTP, IP adresinizin e-posta çıkışını internete kapatır, internete kapatır dememizdeki sebep aslında local ağınızdaki diğer sunuculara doğru yapacağınız istekler kapanmaz. Bu sayede yönetimi size ait olmayan, spam faaliyetinde bulunan IP adreslerinin mail gönderimini engelleyebilir veya mail göndermemesi gereken SMTP RELAY kullanan sunucu IP adreslerinizin SMTP erişimini kapatabilirsiniz.

Ayrıca RDNS değiştirme işlemlerindeki performans iyileştirildi. Artık IP RDNS kayıtlarınızı uzun bir süre beklemeden çabucak değiştirmeniz mümkün.

Son olarak eklenen özellik ise log kayıtlarında.. IP adresinize gelen saldırılar dışında artık IP adreslerinizden çıkan saldırıların da log kayıtlarını işlem zamanlarını detaylıca IP Yönetim Sistemi üzerinden görüntüleyebilirsiniz.